2 nejlepší jazykové školy v Sieně v roce 2024 (od 8,455 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Sieně

Dante Alighieri Siena - Learning Italy

Škola se nachází v centru města a je dobře vybavená. Claudio byl úžasný – jako učitel, s příběhy o Sieně a jako skutečně milý člověk. Andrea a Francesco nám ukázali úžasné město Siena, které mě okouzlilo. Skvělá škola s vřelými a velkorysými lidmi. more

Dante Alighieri Siena - Learning Italy

Byl jsem velmi rád, že jsem absolvoval kombinované kurzy. Na individuální lekce jsem měla kurz pro začátečníky s Andreou Latte a Martou Brogi. Původně jsem chodil na 4 týdny kurzů, ale moc se mi líbily a postupovalo se velmi rychle, takže jsem se... more


Italsky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu italsky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy italštiny

Všeobecné kurzy italštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech italštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Obchodní

Kurzy obchodní italštiny

Individuální kurzy obchodní italštiny jsou určeny manažerům a profesionálům, kteří se chtějí naučit italsky co nejrychleji při lekcích šitých na míru a se soukromým učitelem italštiny.

Speciální

Specializované kurzy italštiny

Specializované kurzy italštiny jsou určeny těm, kteří se chtějí učit italsky a účastnit se aktivit, jako je sport, umění, gastronomie a další.