2 nejlepší jazykové školy v Orbetello v roce 2024 (od 8,130 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Orbetello

OrbitLingua

Naše paní učitelka a hodiny s ní se nám moc líbily, dalo nám to nahlédnout do italské školy a hodně jsme se naučili, také hodně obecných znalostí o italské kultuře. Naše hostitelská rodina byla velmi přátelská a vstřícná, cítili jsme se velmi... more

Terramare

Byl jsem nervózní, že jsem jediným studentem vánočního programu, ale učitelka Maria mě přivítala. Byla trpělivá a chápala, jak jsem se nejlépe učil, což bylo velmi užitečné. První týden jsem se hodně naučil a udržel. Nicméně 2. týden, který přidal... more


Italsky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu italsky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy italštiny

Všeobecné kurzy italštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech italštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy italštiny pro juniory

Kurzy italštiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat italsky během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Příprava na zkoušky

Přípravné kurzy ke zkouškám italštiny

Přípravné kurzy na zkoušky z italštiny jsou určeny studentům, kteří se chtějí připravit na zkoušky znalosti italštiny, aby tak zlepšili své možnosti uplatnění na trhu práce nebo byli přijati ke studiu na univerzitě.