3 nejlepší jazykové školy !in Turin v roce 2024 (od 5,691 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy !in Turin

L'Italiano Porticando

S partnerem jsme studovali italštinu v Turíně po dobu 5 týdnů. Intenzivní studium jsme se rozhodli provést soukromou lekcí. To znamenalo, že jsme se učili asi 5 hodin denně bez domácích úkolů. Kurzy jsou také kompletně v italštině. Bylo to těžké,... more

L'Italiano Porticando

Myslel jsem, že to byla velmi zajímavá zkušenost, škola byla ve skvělé čtvrti, dostalo se mi velmi milého přijetí, učitelé byli skvělí, hodiny byly vynikající. Jediným problémem pro mě bylo, že jsem potřeboval více času na zpracování všech nových... more


Italsky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu italsky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy italštiny

Všeobecné kurzy italštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech italštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy italštiny pro juniory

Kurzy italštiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat italsky během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Speciální

Specializované kurzy italštiny

Specializované kurzy italštiny jsou určeny těm, kteří se chtějí učit italsky a účastnit se aktivit, jako je sport, umění, gastronomie a další.