Nejlepší jazykové školy v Rimini v roce 2024 (od 6,233 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Rimini

Tiberius International

Jsem opravdu spokojený se svým pobytem v Tiberius International. Měli jsme smíšenou třídu 2-7 lidí z celého světa. Atmosféra ve třídě je opravdu uctivá, vtipná a klidná. Vzhledem k tomu, že třída byla smíšená a jazykové úrovně se u jednotlivých... more

Tiberius International

Hodiny jsou dobře strukturované a zábavné, učitel je vynikající a dobře připravený zvládnout a učit zahraniční studenty, přičemž velmi zajímavým a poutavým způsobem kombinuje gramatiku, řeč a zábavné aktivity. Škola se nachází v historickém centru... more


Italsky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu italsky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy italštiny

Všeobecné kurzy italštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech italštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Obchodní

Kurzy obchodní italštiny

Individuální kurzy obchodní italštiny jsou určeny manažerům a profesionálům, kteří se chtějí naučit italsky co nejrychleji při lekcích šitých na míru a se soukromým učitelem italštiny.

Profesionální

Profesní kurzy italštiny

Profesní kurzy italštiny jsou určeny odborníkům, kteří se chtějí učit italsky pro určitou oblast, jako je např. podnikání, medicína, právo, letecký průmysl nebo hotelnictví.

Speciální

Specializované kurzy italštiny

Specializované kurzy italštiny jsou určeny těm, kteří se chtějí učit italsky a účastnit se aktivit, jako je sport, umění, gastronomie a další.