Nejlepší jazykové školy v Alberobellu v roce 2024 (od 11,911 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Alberobellu

Trulli Italian School

Ráda bych Andree a celému týmu ve škole Trulli moc poděkovala. Měl jsem rád školu a všechny lidi, kteří tam pracují, kompetentní a kteří vytvářejí jednoduché a příjemné kontakty. Opravdu jsem si užil svůj pobyt v Alberobello. Děkuji Eleně za... more

Trulli Italian School

Škola byla skvělý způsob, jak zlepšit své dovednosti a získat vhled do italské kultury. Umístění a vybavení jsou v pořádku, ale myslím, že třída by mohla využít trochu více struktury. S instruktorem se skvěle spolupracovalo a velikost třídy a... more


Italsky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu italsky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy italštiny

Všeobecné kurzy italštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech italštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy italštiny pro juniory

Kurzy italštiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat italsky během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Speciální

Specializované kurzy italštiny

Specializované kurzy italštiny jsou určeny těm, kteří se chtějí učit italsky a účastnit se aktivit, jako je sport, umění, gastronomie a další.