6 nejlepších jazykových škol v Istanbulu v roce 2024 (od 1,776 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Istanbulu

Royal Turkish Schools Istanbul

Můj 14letý syn navštěvoval školu sedm týdnů v létě a jeho turecké dovednosti se výrazně zlepšily. Škola je na skvělém místě, snadno dostupná městskou hromadnou dopravou. Učitelé jsou trpěliví a velmi jim záleží na zlepšení tureckých dovedností... more

Royal Turkish Schools Istanbul

Opravdu jsem si užil svůj čas v Istanbulu. Můj učitel byl velmi starostlivý a vynaložil tak velké úsilí, aby nám pomohl s jakýmkoli problémem. I když jsme všichni mluvili různými jazyky a nemluvili plynně turecky, dokázala nám turecky vysvětlit... more


Turecky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu turecky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy turečtiny

Všeobecné kurzy turečtiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech turečtiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Obchodní

Kurzy obchodní turečtiny

Individuální kurzy obchodní turečtiny jsou určeny manažerům a profesionálům, kteří se chtějí naučit turecky co nejrychleji při lekcích šitých na míru a se soukromým učitelem turečtiny.

Speciální

Specializované kurzy turečtiny

Specializované kurzy turečtiny jsou určeny těm, kteří se chtějí učit turecky a účastnit se aktivit, jako je sport, umění, gastronomie a další.