6 nejlepších jazykových škol v Cadiz v roce 2024 (od 540 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Cadiz

Spanish in Cadiz

Milí a motivovaní učitelé. Otevřená a přátelská atmosféra. velmi dobré třídy. skvělé ubytování. more

Spanish in Cadiz

Škola je v dobrém stavu. Některé pokoje jsou technicky velmi dobře vybaveny. Učitelé jsou všichni velmi přátelští a milí. Nejvíce se mi líbily rozhovory obecně, ve kterých jsem se mohl dozvědět něco o historii Cádizu nebo o skutečných událostech.... more


Španělsky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu španělsky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy španělštiny

Všeobecné kurzy španělštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech španělštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy španělštiny pro juniory

Kurzy španělštiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat španělsky během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Příprava na zkoušky

Přípravné kurzy ke zkouškám španělštiny

Přípravné kurzy na zkoušky z španělštiny jsou určeny studentům, kteří se chtějí připravit na zkoušky znalosti španělštiny, aby tak zlepšili své možnosti uplatnění na trhu práce nebo byli přijati ke studiu na univerzitě.

Obchodní

Kurzy obchodní španělštiny

Individuální kurzy obchodní španělštiny jsou určeny manažerům a profesionálům, kteří se chtějí naučit španělsky co nejrychleji při lekcích šitých na míru a se soukromým učitelem španělštiny.

Pro učitele

Kurzy pro učitele španělštiny

Kurzy španělštiny pro učitele jsou určeny učitelům, kteří mají zájem o výuku španělštiny v zahraničí. Na celém světě je v téměř všech zemích obrovská poptávka a mnoho pracovních příležitostí pro kvalifikované učitele španělštiny.

Profesionální

Profesní kurzy španělštiny

Profesní kurzy španělštiny jsou určeny odborníkům, kteří se chtějí učit španělsky pro určitou oblast, jako je např. podnikání, medicína, právo, letecký průmysl nebo hotelnictví.