Tamwood Camps at University of Toronto

3359 Mississauga Road, Toronto, Ontario BC V8E 1B8, Portugal
courses

Všechny kurzy

Tamwood Camps at University of Toronto nabízí následující typy kurzů:

začátek v
24,700 Kč

začátek v
26,123 Kč

začátek v
27,638 Kč

začátek v
37,651 Kč

začátek v
41,844 Kč

začátek v
45,816 Kč
school
photos

Foto

  • Tamwood Camps at University of Toronto 1/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 2/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 3/3
visa

Pomoc s vízem

Nemůžeme žádat o víza místo studentů. Přesto, škola Vám může poskytnout všechny potřebné dokumenty, které podpoří Vaši žádost o víza.

Váš průvodní dopis potvrzující přijetí bude doručen na Vaši adresu bezplatně. Pokud si přejete obdržet Vaše dokumenty expresní poštou, při registraci Vám bude naúčtován poplatek C$ 95.

Lety a přestupy

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Toronto based on your budget, schedule and preferences.

Cestovní pojištění

Studujte v zahraničí bez starostí se zdravotním a osobním pojištěním, krytým Language International. Při rezervaci kurzu s námi si můžete zvolit koupi mezinárodního pojištění, které pokryje nejen případně zdravotní výdaje, ale i ztrátu Vašeho osobního majetku. O pojištění si musíte zažádat v předstihu.

Více o našem pojistném plánu »

Číst více...
map

Mapa

3359 Mississauga Road
Toronto
Ontario BC V8E 1B8
Portugal

Lokalita školy

Toronto je největším kanadským městem a nabízí úžasné množství atrakcí, akcí a festivalů, díky čemuž je skvělým místem kosmopolitních letních táborů. Tamwoodský letní tábor v Torontu se nachází v kampusu University of Toronto v Mississauga.
Areál se nachází na 225 akrech chráněného zeleného pásu podél řeky Credit River a 20 minut jízdy od letiště v Torontu, 25 km západně od centra města Toronto, v blízkosti jezera Ontario, Niagarských vodopádů, kanadské říše divů a mnoha dalších slavných míst. . Díky umístění tohoto kampusu je to velmi bezpečná a atraktivní volba pro mezinárodní kempy.

questions

Otázky a odpovědi

Máte dotaz? Získejte odpovědi od personálu a předchozích studentů zařízení Tamwood Camps at University of Toronto.

Položit otázku
Zobrazit ceny