OHC Boston

437 Boylston Street, 2nd Floor, Boston, Massachusetts 02116, USA
courses

Všechny kurzy

OHC Boston nabízí následující typy kurzů:

začátek v
11,356 Kč

začátek v
12,617 Kč

začátek v
12,996 Kč

začátek v
13,248 Kč

začátek v
13,753 Kč

začátek v
14,131 Kč
school
photos

Foto

  • Classes at OHC Boston 1/4
  • OHC Boston 2/4
  • Běžná třída v OHC Boston 3/4
  • City of Boston 4/4
housing

Ubytování

OHC Boston navízí širokou škálu možností ubytování včetně:
homestay

Bydlím doma - Jednolužkový pokoj - Snídaně a večeře

9,463 Kč
týdenní

Homestay Single - Half board

Věkové rozpětí: Ve věku nejméně 16 let
Typ ubytování: Bydlím doma
Typ pokoje: Jednolužkový pokoj
Jídla: Snídaně a večeře (14 jídel za týden)
Vzdálenost do školy: 30 - 45 minut train or subwayem
Dostupnost: leden - prosinec
Den příjezdu: neděle, kdykoliv
Den odjezdu: sobota, kdykoliv
9,463 Kč
We offer the option of living with a local family for making the most of the stay in Boston. Enriching the understanding of the culture and practicing the language. Every homestay is carefully chosen by our experienced staff and then regularly visited.
visa

Pomoc s vízem

Nemůžeme žádat o víza místo studentů. Přesto, škola Vám může poskytnout všechny potřebné dokumenty, které podpoří Vaši žádost o víza.

Pokud studujete v USA více než 18 hodin týdně, obdržíte I-20, které předáte ambasádě USA spolu s Vaší žádostí o studentské vízum F1. I-20 nese SEVIS číslo. Studenti, kteří chtějí žádat o studentské vízum musí před pohovorem na ambasádě USA nebo konzulátu online zaplatit SEVIS poplatek.

Vaše I-20 Vám bude doručeno na poštovní adresu zdarma. Pokud si přejete dokumenty doručit expresní poštou, bude Vám při registraci naúčtován poplatek $105.

Prosím, mějte na paměti, že zákon USA stanovuje, že I-20 může být vydán pouze studentům, kteří chtějí absolvovat kurz angličtiny na plný úvazek. Zákony USA nepovolují studentům s vízem F1 pracovat během studia. Pokud studujete méně než 18 hodin týdně, musíte si sami zažádat o návštěvnické vízum (B1/B2).

Více o získání studentského víza pro USA »

Lety a přestupy

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Boston based on your budget, schedule and preferences.

Cestovní pojištění

Studujte v zahraničí bez starostí se zdravotním a osobním pojištěním, krytým Language International. Při rezervaci kurzu s námi si můžete zvolit koupi mezinárodního pojištění, které pokryje nejen případně zdravotní výdaje, ale i ztrátu Vašeho osobního majetku. O pojištění si musíte zažádat v předstihu.

Více o našem pojistném plánu »

Číst více...
map

Mapa

437 Boylston Street, 2nd Floor
Boston
Massachusetts 02116
USA

Lokalita školy

Centrum OHC Boston se nachází v centru města v blízkosti čtvrti Faneuil Hall Marketplace, kde prožijete skvělou anglickou výuku a společenské akce, ale také si vychutnejte studijní prostředí úžasného historického města s kombinací stylové kultivovanosti a slavného kouzla Nové Anglie.Zaměřujeme na to, aby si naší klienti a studenti užili čas strávený s námi. Každý detail našeho centra, včetně našich budov, našich aktivit, našich studentských domů a našich akademických programů, jsou navrženy tak, aby nabízely bezstarostné a zábavné zkušenosti z akademického a cestovního ruchu, které překračují všechny očekávání.

questions

Otázky a odpovědi

Máte dotaz? Získejte odpovědi od personálu a předchozích studentů zařízení OHC Boston.

Položit otázku

"Can I customize one to one lessons? I am a permanent resident"

Peter Delva, studenti od USA
Ivon, OHC English & Sol Camps International school representative (OHC BOOKING TEAM )

Hi! yes, you will be able to book One to One lessons, which is subject to availability. We will customize the classes based on your needs and interests. Thank you!

Bylo to užitečné? Ano

"Good morning, I'm Irina living in Cape Verde. At the moment, my company is undergoing a transformation, so I wanted to invest in my training. As soon as the English language is a priority, I would like to know what I should do to enroll in your school and know what do I have to do to send me the I20. Awaiting."

Irina Rodrigues, studenti od Cape Verde
Ivon, OHC English & Sol Camps International school representative (OHC BOOKING TEAM )

Hi there!
You will be able to apply for the course through our website https://www.ohcenglish.com/#BOOK_NOW
Once registered you will need to send a proof of payment of $150 (Registration Fee) and $90 (Express Mail Fee) and other required documents (as a copy of your passport and Bank statements of the last 2 months). If everything is correct we will send you the I-20 to your house!
Thank you!

Bylo to užitečné? Ano
Zobrazit ceny