LTL Mandarin School

Central Business District, Jianguo Rd. 88, Xiandai SOHO, Building B, 504, Beijing, 100026, China
courses

Všechny kurzy

LTL Mandarin School nabízí následující typy kurzů:

začátek v
11,199 Kč

začátek v
22,399 Kč

začátek v
22,399 Kč

začátek v
33,595 Kč
school
photos

Foto

  • Budova LTL Mandarin School 1/28
  • Apartments offered by LTL Mandarin School 2/28
  • Bydlení v rodinách nabízené v LTL Mandarin School 3/28
  • Nabízené aktivity v LTL Mandarin School 4/28
  • Classes at LTL Mandarin School 5/28
  • Studenti LTL Mandarin School 6/28
  • Nabízené aktivity v LTL Mandarin School 7/28
  • Apartments offered by LTL Mandarin School 8/28
  • Nabízené aktivity v LTL Mandarin School 9/28
  • Nabízené aktivity v LTL Mandarin School 10/28
  • Nabízené aktivity v LTL Mandarin School 11/28
  • Studenti LTL Mandarin School 12/28
  • Studenti LTL Mandarin School 13/28
  • Studenti LTL Mandarin School 14/28
  • Běžná třída v LTL Mandarin School 15/28
  • Studenti LTL Mandarin School 16/28
  • Učitelé a zaměstnanci LTL Mandarin School 17/28
  • Nabízené aktivity v LTL Mandarin School 18/28
  • Nabízené aktivity v LTL Mandarin School 19/28
  • Učitelé a zaměstnanci LTL Mandarin School 20/28
  • Nabízené aktivity v LTL Mandarin School 21/28
  • Běžná třída v LTL Mandarin School 22/28
  • Nabízené aktivity v LTL Mandarin School 23/28
  • Běžná třída v LTL Mandarin School 24/28
  • Běžná třída v LTL Mandarin School 25/28
  • Běžná třída v LTL Mandarin School 26/28
  • Běžná třída v LTL Mandarin School 27/28
  • Nabízené aktivity v LTL Mandarin School 28/28
reviews

Recenze

100% doporučeno

na základě 5 recenzí
5 hvězd
4
4 hvězdičky
1
3 hvězdičky
0
2 hvězdičky
0
1 hvězda
0
Kvalita výuky
Školní zařízení
Společenské aktivity
Lokalita školy
Ubytování

"All encompassing"

Will Peever

Before I came to China, I really had no idea what school to pick or what to expect. However I am extremely glad I picked LTL. They took care of everything from finding a home-stay that really fit my needs, to dealing with my sim card problems when I lost my phone. In Beijing, they have a small classroom and the students there immediately became my friends. During my first week there I was invited to go bar hopping in Guomao, clubbing in Sanlitun, and to watch an acrobatic show. The standard curriculum they follow really gives you a strong foundation and the teachers there know it by heart. The teachers themselves were great and patient, every teacher I had was really passionate and made things like learning characters extremely interesting. My only complaint would be in my group classes, sometimes LTL would throw students with a lower level into the group which slow the group down. However eventually this wasn't a problem as I stayed long enough that I became the only student left in my group class and it became cheap 1-1!

I also spent a few months in Chengde which was exactly as they made it out to be. My progress in Chengde was about double the speed it was in Beijing because it truly is immersive. The coordinator they have there (even though when I was there recently gave birth) works really hard to keep you busy with things and often invites you out. As all my classes were 1-1, my teachers became a really close friend. In my last week my teacher took me out to eat three times, and treated me to an experience in a Chinese bath house!

I loved my home-stays, both in Beijing and Chengde, though I did hear stories from other students that had a hard time adjusting to some cultural aspects. I personally think this is entirely based on how open your mind is!

Overall, China is a phenomenal country and LTL helps open the doors for you. I'm planning to go back to study with them in a few months.

Číst více...

Moje hodnocení školy

Kvalita výuky
Školní zařízení
Společenské aktivity
Lokalita školy
Ubytování
Délka studia
15 týdnů
Datum studia
29 Aug 2016 - 16 Dec 2016
Doporučil/a byste tuto školu?
Ano
Bethan Williams, Student Advisor at LTL Mandarin School responded to this review.
04 January 2017

Thanks so much for this review Will. We are looking forward to having you back at LTL Beijing and LTL Shanghai later this year!

"Great school to learn Chinese with foreign management"

Tanja Weiss

After studying Chinese at other schools and not being so happy with them anymore, I decided to try LTL in Beijing and I'm glad I did. The school's location in the CBD which is very convenient, the teachers were good and I especially appreciated that the owner of the school was present almost every day. The management consists of both Chinese and foreigners which made sure that they know your needs and can help you in case there is a problem. I especially enjoyed the social activities such as joint dinners. The only negative point is that the school offers no shared or private apartments close to the school.

Číst více...

Moje hodnocení školy

Kvalita výuky
Školní zařízení
Společenské aktivity
Lokalita školy
Ubytování
Délka studia
1 týden
Datum studia
19 Sep 2016 - 30 Sep 2016
Doporučil/a byste tuto školu?
Ano
Bethan, Student Advisor at LTL Mandarin School responded to this review.
12 October 2016

Thanks so much for your review Tanja. We're really glad you found us! Most of our Shared Apartments are walking distance from the school, but during the busy summer period it is often necessary to place students a little further away. I hope you'll return to study with us again one day anyway, we'd love to see you again.

"Amazing fun, social community, accompanying intense and effective learning."

Jack Woods

Classes: I had individual classes for one week. I found the teaching method rather plain and repetitive, as we essentially went page by page, exercise by exercise through the textbook. However, I managed to learn a huge amount in my 20h of study, and I have no doubt that this method is consistent and effective over longer time periods.

Teachers: My teacher was demanding but friendly, and pushed me to use my Chinese, always ensuring I did things correctly.

Location: Relatively easy to get to via metro, in a nice area.

Facilities: Comfortable, cosy, ample for the number of students there.

Activities: Absolutely loved the daily communal lunches and Wednesday pub quiz night, and have heard of many more activities happening weekly that I am loath to miss out on.

Housing: N/A

Overall: The community aspect of LTL ended up being the biggest draw-card for me, and shouldn't be underestimated. In between classes every hour, lunchtimes, and all organised group activities outside of class time, is an opportunity to make friends with similar minded people all learning Chinese. It makes learning the language fun and motivating, and the school really becomes somewhere you want to be every day. While I found the teaching method rather dry, the amount I learned and the friends I made more than made up for the hours of hard work. Big thumbs up.

Číst více...

Moje hodnocení školy

Kvalita výuky
Školní zařízení
Společenské aktivity
Lokalita školy
Datum studia
26 Sep 2016 - 1 Oct 2016
Doporučil/a byste tuto školu?
Ano
Bethan, Student Advisor at LTL Mandarin School responded to this review.
11 October 2016

It was really great having you here Jack, even if it was sadly for such a short time. We all hope to see you back here at some point in the future :-) I'm glad you enjoyed the Pub Quiz!

"Wonderful experience"

Chiara zanutto

My name is Chiara and I studied Chinese in Milan for three months. I liked it so much that I decided to spend my summer holidays in Beijing.
I have done a lot of research on the internet before choosing the school that is right for me: I was interested to discover how life would be like in China, I wanted to improve my knowledge of the Chinese language and culture, and I also wanted to make new friends.
At first, I was torn between a private school and a Chinese university because of cost reasons, but after a long research, I opted for LTL Mandarin School.
And I could not have chosen better! I attended the course just for two weeks, but my general impression was excellent.
Unlike in a university where you study in very large classes, the school LTL allows you to study in small groups (and you can also choose to take one-to-one lessons). As a result, you can thoroughly and deeply study all the topics. In a short time, you form friendships with students from all over the world and of all ages. LTL also facilitates integration by organizing various social activities (welcome breakfasts, dinners, trips, etc).
I was very amazed by the excellent organization of the school, both before departure (I always received all the information I needed and the answers to my questions in a short time) and during my stay in Beijing. All the staff at the school are always available to support you in everything you need.
A person who comes to China for the first time and does not speak Chinese needs to feel safe in some way and with LTL one can definitely feel safe!
To immerse myself in Chinese culture, I chose to stay in a host family and I was very satisfied. They have treated me like a daughter, cooking all the local delicacies and showering me with attention. LTL selects families with extreme accuracy!
I can say that it has improved my knowledge of the language as I wanted because in my host family we speak only Chinese (but you can choose to go to a family that speaks English). And I made some good friends that I hope to stay in contact with in the future.
Surely will attend another course with LTL soon as I'll have the possibility and maybe will choose the combination of group and one-to-one lessons to further explore topics that interest me more.
I highly recommended LTL to everyone!

Číst více...

Moje hodnocení školy

Kvalita výuky
Školní zařízení
Společenské aktivity
Lokalita školy
Ubytování
Délka studia
1 týden
Datum studia
1 Aug 2016 - 12 Aug 2016
Doporučil/a byste tuto školu?
Ano
Bethan, Student Advisor at LTL Mandarin School responded to this review.
03 October 2016

Thank you, Chiara, for such a wonderful review. I hope you enjoyed your travels around China after the course and we hope to see you here again one day! Best wishes from the LTL team :-)

"Two years later and I still miss it."

Fred Patel

Choosing to study at LTL was probably the single most important and best decision I made for my China trip. I had heard about the school from a friend back home and liked the quick way they replied to my emails, so I booked a two month Chinese course and homestay with them.
I got very lucky. The family I stayed with was a lot of fun to stay with. I hadn't studied much Chinese beforehand, so communication was not easy at first, but Mr. and Ms. Li were the best hosts I could have hoped for. In the two months I lived with them, I must have been to at least 10 family dinners, met countless of their relatives, went with them on three hiking trips, their niece's wedding, and ate what was probably the world's best food on a daily basis. Eating Chinese food at a restaurant has been a disappointment ever since, as none of them can compare with Ms. Li's cooking. We are still in touch and I hope they will come and visit me in the states next year.
The Chinese course at LTL was intensive and very professional. My two teachers, were both very professional and patient, which made classes both fun and effective. I learned a lot more Chinese in those two months than I thought I could have due to the combination of living with a Chinese family and intensive classes. I was very pleased with my progress.
The LTL team is very nice and friendly and provided me with a lot of support with any practical issues I had regarding living in China. I also met a lot of very interesting other international students at the school, some of which I am still in touch with today and I am very greateful for.
Overall, my stay with LTL was highly satisfactory.

Číst více...

Moje hodnocení školy

Kvalita výuky
Školní zařízení
Společenské aktivity
Lokalita školy
Ubytování
Délka studia
7 týdnů
Datum studia
4 Jun 2012 - 27 Jul 2012
Doporučil/a byste tuto školu?
Ano
Bethan, Student Advisor at LTL Mandarin School responded to this review.
03 October 2016

Thank you for such a brilliant review, we're so glad you enjoyed your course, and your stay with the Li family too!

housing

Ubytování

LTL Mandarin School navízí širokou škálu možností ubytování včetně:
homestay

Bydlím doma - Jednolužkový pokoj - Snídaně a večeře

12,568 Kč
týdenní

Homestay - Half Board

Věkové rozpětí: Ve věku nejméně 12 let
Místo: In the city center of Peking
Typ ubytování: Bydlím doma
Typ pokoje: Jednolužkový pokoj
Jídla: Snídaně a večeře (14 jídel za týden)
Vzdálenost do školy: 5 - 45 minut walkem
Dostupnost: leden - prosinec
Den příjezdu: neděle, kdykoliv
Den odjezdu: sobota, kdykoliv
12,568 Kč
Na náš program ubytování v rodině jsme opravdu pyšní. A právem. and it’s not hard to see why. Nejenom, že rodiny velmi pečlivě vybíráme, ale také s nimi úzce spolupracujeme i průběžně tak, aby si studenti z pobytu odnesli skutečně maximum. Poznali čínskou kulturu, zvyky, zapojili se do některých rodinných aktivit a hlavně aby co nejvíce používali jazyk. Zkrátka tak, aby to byla skutečně čínština na maximum.

Bydlení v rodině je ideálním způsobem, jak se rychle rozmluvit a zbavit se ostychu. Velmi brzy zjistíte, že bez problémů zvládáte konverzaci v běžných situacích – jídlo, denní program, tipy na výlety, ale také konverzaci o rodině, o tom, jak se žije v Čechách a jak naopak v Číně.

Staňte se součástí čínské rodiny
Učte se čínsky každý den, celý den
Objevujte Peking s hostitelskou rodinou
Snídaně a večeře v ceně
Vlastní ložnice
WiFi
SHARE
Maximalizujte své pokroky
Maximalizujte své pokroky
Čínština na maximum – Učte se celý den a dostaňte jazyk pod kůži
Jídlo – O snídaně i večeře budete mít postaráno
Mluvte – Procvičte se svou rodinou vše, co jste se naučili v hodinách

Jenom vy – Jedna rodina, jeden student

Pohodová a přátelská atmosféra
Pohodová a přátelská atmosféra
Pečlivý výběr- Rodiny vybíráme velmi pečlivě

Skutečná Čína – Budete členem čínské rodiny

Žádné účty a Wifi zdarma – Vše už máte zahrnuto v ceně

Pomoc – Vaše hostitelská rodina vám vždy podá pomocnou ruku

Léta zkušeností
Léta zkušeností
Zkušenosti – Přes 80% našich studentů bydlí v rodinách

Rodina přesně pro vás – Vybereme rodinu, která se k vám "hodí"

Podpora – Máte obavu? Chcete něco změnit? Řekněte nám, pomůžeme

Zažijte Čínu všemi smysly
Zažijte Čínu všemi smysly
Čerstvé jídlo – Vychutnejte si čínskou domácí kuchyni každý den

Výlety i víkendy – Přidejte se ke své rodině a vypravte se s nimi na výlet

Každodenní život – čínská televize, čínská hudba, rodinné večery

JAK ZÍSKAT UBYTOVÁNÍ V RODINĚ
KONTAKTUJTE NÁS – Zjistíme vaše preference, základní představy a termíny a pak už společně projdeme celým procesem výběru vhodné rodiny
ŘEKNĚTE NÁM VÍC – Na webu vyplňte dotazník k ubytování v rodině. Vaše odpovědi nám pomohou vybrat vám rodinu přesně podle vašich požadavků.
TÝDEN PŘED PŘÍJEZDEM – Zašleme vám detailní informace týkající se vaší rodiny, fotografie i adresu. Budete-li chtít, můžete je pak už rovnou kontaktovat.
DEN PŘÍJEZDU – Pokud máte objednaný náš odvoz z letiště nebo Survival Kit, doveze vás nás řidič přímo do ubytování. Pokud ne, můžete využít taxík. Řidiči ukážete adresu, kterou vám pro tento případ napíšeme i ve znacích. A pak už vás přivítá vaše čínská rodina. Zde budete nejenom bydlet, ale také snídat i večeřet, a také pomalu začnete používat čínštinu.
PRVNÍ ŠKOLNÍ DEN – Někdo z rodiny vás do školy doprovodí, takže se nebojte, že byste se ztratili. V LTL už na vás budou čekat vaši noví spolužáci, lektoři i náš podpůrný tým, který vám poradí a pomůže se v Pekingu zorientovat a usadit.

V tabulce je uveden náš kompletní ceník pro ubytování v rodině v Pekingu. Všechny ceny jsou Čínských Juanech (CNY)

Pokud máte zájem, rádi vás propojíme s kýmkoliv z našich bývalých studentů, aby vám řekli o své zkušenosti s bydlením v rodině.

Máte-li jakékoliv otázky, kontaktujte nás buď přes online zprávu zde nebo nám pošlete e-mail.
apartment

Byt - Jednolužkový pokoj - Bez stravy

12,568 Kč
týdenní

Shared apartment Ensuite Bathroom

Věkové rozpětí: Ve věku nejméně 18 let
Místo: In the city center of Peking
Typ ubytování: Spolubydlení
Typ pokoje: Jednolužkový pokoj
Jídla: Bez stravy
zařízení: Bezdrátové připojení k internetu, klimatizace, a topení
Vzdálenost do školy: 30 - 40 minut train or subwayem
Dostupnost: leden - prosinec
Den příjezdu: neděle, kdykoliv
Den odjezdu: sobota, kdykoliv
12,568 Kč
Vyberte si z nabídky LTL bytů k pronájmu. Buď můžete mít byt sami pro sebe, nebo jej sdílet s čínskými studenty a získat tak nové přátele i možnost procvičit jazyk. Bydlení v bytě vám zaručuje naprostou volnost, nemusíte se na nikoho ohlížet. Byty jsou ve velmi dobré dostupnosti LTL Mandarin School, blízko metra. Sdílet byt s čínskými studenty je skvělá možnost, jak nějaké peníze ušetřit a použít je třeba na výlety nebo poznávání pekingského života. Všechny byty jsou ve výškových domech, v komplexu, kde najdetevšechno potřebné – restaurace, obchody, ale třeba i fitness centrum.

Comfortable beds in our Shanghai apartments
Cenově výhodné ubytování
Výborná dostupnost
Fitko, supermarket a restaurace v dosahu
Sdílejte byt s čínskými studenty
Můžete si vybrat větší či menší ložnici
Peking je velmi bezpečné město
SHARE
Pohodlné a praktické
Pohodlné a praktické
Služby – Vše přímo v areálu sídliště

Dojíždění – Blízko metra

Nezávislost – Odcházejte a přicházejte jak se vám to hodí

Registrace – Majitelka bytu vám pomůže s policejní registrací

Dostupné bydlení
Dostupné bydlení
Cena – Dokonalý poměr cena/výkon

WiFi – Zahrnuta v ceně

Poplatky – Vše zahrnuto v ceně (níže podmínky ke klimatizaci)

Vybavení – Stůl, televize, povlečení... vše co potřebujete

Studentský život
Studentský život
Čínští kamarádi – Hned po příjezdu máte přátele

Záruka- Všechny byty pravidelně kontrolujeme

Flexibilní s LTL
Flexibilní s LTL
Podpora - Majitelé bytu bydlí v tomtéž komplexu

Přijeďte kdy chcete – Během dne je to pohodlnější, ale ubytovat se můžete

Sdílené byty Economy/Standard
Máme dvě kategorie sdílených bytů – Economy a Standard. Jediným rozdílem je, že sdílené byty Economy nemají kuchyň ani obývák. Je to nicméně skvělá možnost bydlení, když potřebujete ušetřit.

Sdílené byty Economy jsou všechny poblíž univerzity (4 zastávky), byty Standard máme různě po Pekingu, ale ne nijak daleko od školy. Dojíždět budete muset metrem.

Naše sdílené byty odpovídají běžným místním standardům. Vezměte to v úvahu, když se pro tento typ ubytování rozhodnete a nečekejte prosím čtyř či pětihvězdičkovou kvalitu.

Malý pokoj
I když mluvíme o malém pokoji, rozloha místnosti je 15 m2. K vybavení patří samozřejmě postel, lůžkoviny a povlečení, stůl, televize. Pokud budete v bytě chtít zůstat delší dobu, než na jakou máte zaplacený kurz, není to problém, stačí, když nám to sdělíte a my vše zajistíme.

Koupelnu budete mít společnou se svými čínskými spolubydlícími. Berte prosím v úvahu, že hygienické standardy se v různých částech světa různí. To, co si pod pojmem hygiena představujete vy, si čínský student může představovat jinak. Oprostěte se od předsudků a vezměte tento aspekt v úvahu při svém rozhodování o typu ubytování.

V těchto bytech se budete cítit opravdu jako doma a budete mít opravdu soukromí. Celý byt je jenom váš. Než byt pronajmeme, vždy jej pečlivě prohlédneme, abychom si byli jistí, že je vše v pořádku. Rozhodně se tu budete cítit velmi bezpečně. Peking je jedno z nejbezpečnějších měst, v jakém byste mohli bydlet. Bytové komplexy jsou navíc všechny oplocené a mají recepci s ostrahou 24/7.

Restaurace, obchody, supermarkety, všechno máte poblíž. Jak v dosahu bydliště, tak školy LTL. Takže vše, co potřebujete si opatříte velmi snadno a pohodlně. Poplatky za Studio, jako je teplo, elektřina a voda jsou již zahrnuty v ceně a započítány v níže uvedeném ceníku. Studia jsou vhodná pro jednu až dvě osoby. Ozvěte se nám a společně pro vás najdeme to nejvhodnější ubytování.

Ať už budete bydlet ve velkém pokoji nebo ve studiovém bytě, musíte vždy vzít v úvahu fakt, že čínské byty se liší od toho, na co jsme zvyklí my. Rádi vás propojíme se studenty, kteří tento typ bydlení využili v minulosti, aby se s vámi podělili o své zkušenosti a vy jste předem opravdu věděli, co máte očekávat. Dále vám můžeme dát k dispozici fotografie nebo, budete-li si přát a my budeme mít volný jiný byt, zajistíme výměnu.

POZNÁMKA – V rámci kurzu čínštiny v LTL je možné zabukovat si pouze jeden byt.

Délka pobytu je jenom na vás. Zvolte si cokoliv od jednoho týdne po celý kalendářní rok

Cena zahrnuje:
Lůžko
Peřiny a povlečení
Stůl
Televizi
Poplatky (kromě klimatizace)
Registraci na policii
Podporu provozovatelky objektu

Byt - Jednolužkový pokoj - Bez stravy

21,708 Kč
týdenní

Studio Apartment

Věkové rozpětí: Ve věku nejméně 18 let
Místo: In the city center of Peking
Typ ubytování: Privát
Typ pokoje: Jednolužkový pokoj
Jídla: Bez stravy
zařízení: Vlastní koupelna, bezdrátové připojení k internetu, internet zdarma, klimatizace, a topení
Vzdálenost do školy: 30 - 40 minut train or subwayem
Dostupnost: leden - prosinec
Den příjezdu: neděle, po 12:00
Den odjezdu: sobota, před 02:00
21,708 Kč
Sdílené byty Economy/Standard
Máme dvě kategorie sdílených bytů – Economy a Standard. Jediným rozdílem je, že sdílené byty Economy nemají kuchyň ani obývák. Je to nicméně skvělá možnost bydlení, když potřebujete ušetřit.

Sdílené byty Economy jsou všechny poblíž univerzity (4 zastávky), byty Standard máme různě po Pekingu, ale ne nijak daleko od školy. Dojíždět budete muset metrem.

Naše sdílené byty odpovídají běžným místním standardům. Vezměte to v úvahu, když se pro tento typ ubytování rozhodnete a nečekejte prosím čtyř či pětihvězdičkovou kvalitu.

Velký pokoj
Comfortable beds in our apartmentsPohodlné vybavení našich bytů
Velký pokoj znamená 25 m2, místnost je opravdu velká, pohodlná a budete mít k dispozici i vlastní koupelnu. V těchto ložnicích jsou také velké manželské postele, takže u vás může kdokoliv přespat a nic už za to nepřiplácíte.

Pokud budete mít štěstí, může váš byt být i v některém hodně vysokém patře. A to si pak vychutnáte nádherný výhled na Peking.

Velký byt doporučujeme těm, kteří chtějí mít více klidu a soukromí.

Máte-li jakékoliv další dotazy na malé či velké sdílené byty, rádi vše zodpovíme, kontaktujte nás.

Další informace o našich sdílených bytech

Všechny naše sdílené Ekonomy byty jsou ve stejném komplexu
Máte přístup do fitness centra a bazénu
Bydlet budete zejména s čínskými studenty fakulty Media and Communication
Čtyři stanice metra od naší školy (Ze stanice Media and Communication University na stanici Dawanglu)
Klimatizace – Klimatizaci zpravidla využijete pouze v červenci a srpnu, kdy jsou největší horka.

Berte prosím v úvahu, že klimatizace je velmi náročná na spotřebu elektřiny a budete-li ji mít neustále zapnutou, je pravděpodobné, že budete muset doplatit zvýšené

Studiové byty v Pekingu
Bathroom in our Beijing ApartmentKoupelna v jednom z našich bytů
V těchto bytech se budete cítit opravdu jako doma a budete mít opravdu soukromí. Celý byt je jenom váš. Než byt pronajmeme, vždy jej pečlivě prohlédneme, abychom si byli jistí, že je vše v pořádku. Rozhodně se tu budete cítit velmi bezpečně. Peking je jedno z nejbezpečnějších měst, v jakém byste mohli bydlet. Bytové komplexy jsou navíc všechny oplocené a mají recepci s ostrahou 24/7.

Restaurace, obchody, supermarkety, všechno máte poblíž. Jak v dosahu bydliště, tak školy LTL. Takže vše, co potřebujete si opatříte velmi snadno a pohodlně. Poplatky za Studio, jako je teplo, elektřina a voda jsou již zahrnuty v ceně a započítány v níže uvedeném ceníku. Studia jsou vhodná pro jednu až dvě osoby. Ozvěte se nám a společně pro vás najdeme to nejvhodnější ubytování.

Ať už budete bydlet ve velkém pokoji nebo ve studiovém bytě, musíte vždy vzít v úvahu fakt, že čínské byty se liší od toho, na co jsme zvyklí my. Rádi vás propojíme se studenty, kteří tento typ bydlení využili v minulosti, aby se s vámi podělili o své zkušenosti a vy jste předem opravdu věděli, co máte očekávat. Dále vám můžeme dát k dispozici fotografie nebo, budete-li si přát a my budeme mít volný jiný byt, zajistíme výměnu.

POZNÁMKA – V rámci kurzu čínštiny v LTL je možné zabukovat si pouze jeden byt.

Délka pobytu je jenom na vás. Zvolte si cokoliv od jednoho týdne po celý kalendářní rok

Cena zahrnuje:
Lůžko
Peřiny a povlečení
Stůl
Televizi
Poplatky (kromě klimatizace)
Registraci na policii
Podporu provozovatelky objektu
visa

Pomoc s vízem

Nemůžeme žádat o víza místo studentů. Přesto, škola Vám může poskytnout všechny potřebné dokumenty, které podpoří Vaši žádost o víza.

Přijímací dokumenty Vám budou zaslány na Vaši poštovní adresu obyčejnou poštou zdarma.

Lety a přestupy

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Peking based on your budget, schedule and preferences.

Cestovní pojištění

Studujte v zahraničí bez starostí se zdravotním a osobním pojištěním, krytým Language International. Při rezervaci kurzu s námi si můžete zvolit koupi mezinárodního pojištění, které pokryje nejen případně zdravotní výdaje, ale i ztrátu Vašeho osobního majetku. O pojištění si musíte zažádat v předstihu.

Více o našem pojistném plánu »

Číst více...
map

Mapa

Central Business District, Jianguo Rd. 88, Xiandai SOHO, Building B, 504
Beijing
100026
China

Lokalita školy

LTL Mandarin School má umístění v Pekingu 北京, Šanghaji Ta a Tchaj-pej 台北, některé kurzy jsou také k dispozici v Chengde 承德.

Škola v Pekingu má výhodnou polohu v centrální obchodní čtvrti (CBD) s obrovským výběrem obchodů a restaurací přímo u našich dveří. Jsme hned vedle stanice metra Dawanglu 大 望 路 na linkách 1 a 14 a snadno se k nám dostanete autobusem nebo taxíkem.

Šanghajská škola se nachází v samém srdci Šanghaje v bývalé francouzské koncesi, přímo mezi barovou ulicí Yongkang Lu a nákupním centrem IAPM a 3 minuty chůze od stanice metra South Shaanxi Road.

Náš jedinečný čínský program ponoření se koná částečně v Chengde, starém císařském městě dvě hodiny severně od Pekingu. Město je domovem Imperial Mountain Resort a Putuo Temple a je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. Zde se studenti setkávají se svými učiteli ve svém domovském ubytování, hotelu nebo v místních kavárnách za účelem individuální výuky.

questions

Otázky a odpovědi

Máte dotaz? Získejte odpovědi od personálu a předchozích studentů zařízení LTL Mandarin School.

Položit otázku

"Can a foreign student get a Chinese student visa?"

Dyan Test, studenti od USA
Andreas Laimboeck, personál Live the Language Mandarin School

Yes, however please note that visas can only be issued for students studying at least 20 hours per week. Someone studying 5 hours per week is not classified as a student in China.

Bylo to užitečné? Ano

"Can the teacher can come to the student's home and use their own study materials or it has to be at the school facilities?"

Dyan Test, studenti od USA
Andreas Laimboeck, personál Live the Language Mandarin School

Yes. If the student lives within the central city (within the fourth ring road) our teacher can come to their home without any extra charge. If they live further away, there might be a transport charge.

Bylo to užitečné? Ano
Zobrazit ceny