Inter-Link Language Centre

-16-07, Block B, Unit 6-7, Megan Avenue 2, Jalan Yap Kwan Seng, Kuala Lumpur, W.P. KUALA LUMPU 50450, Malaysia
courses

Všechny kurzy

Inter-Link Language Centre nabízí následující typy kurzů:

začátek v
12,397 Kč

začátek v
34,290 Kč

začátek v
34,290 Kč

začátek v
34,290 Kč

začátek v
34,290 Kč

začátek v
34,290 Kč
school
photos

Foto

  • Inter-Link Language Centre 1/1
visa

Pomoc s vízem

Nemůžeme žádat o víza místo studentů. Přesto, škola Vám může poskytnout všechny potřebné dokumenty, které podpoří Vaši žádost o víza.

Váš průvodní dopis potvrzující přijetí bude doručen na Vaši adresu bezplatně. Pokud si přejete obdržet Vaše dokumenty expresní poštou, při registraci Vám bude naúčtován poplatek RM 1,000.

Lety a přestupy

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Kuala Lumpur based on your budget, schedule and preferences.

Cestovní pojištění

Studujte v zahraničí bez starostí se zdravotním a osobním pojištěním, krytým Language International. Při rezervaci kurzu s námi si můžete zvolit koupi mezinárodního pojištění, které pokryje nejen případně zdravotní výdaje, ale i ztrátu Vašeho osobního majetku. O pojištění si musíte zažádat v předstihu.

Více o našem pojistném plánu »

Číst více...
map

Mapa

-16-07, Block B, Unit 6-7, Megan Avenue 2, Jalan Yap Kwan Seng
Kuala Lumpur
W.P. KUALA LUMPU 50450
Malaysia

Lokalita školy

Inter-Link Language Centre se nachází v blízkosti centra známého místa v Kuala Lumpur. Je to asi 20 minut jízdy do Bukit Bintang, která přitahuje mnoho cizinců v Malajsii. Jsme 5 minut chůze od univerzity Tunku Abdul Rahman a je situována ve velmi uvolněném prostředí, které mnoho zahraničních studentů ráda ubytuje za přiměřený poplatek za ubytování.

questions

Otázky a odpovědi

Máte dotaz? Získejte odpovědi od personálu a předchozích studentů zařízení Inter-Link Language Centre.

Položit otázku
Zobrazit ceny