iMandarin Language Training Institute

No. 1779, Yunshan Road, Shanghai., Shanghai, China
courses

Všechny kurzy

iMandarin Language Training Institute nabízí následující typy kurzů:

začátek v
5,476 Kč

začátek v
9,635 Kč

začátek v
10,397 Kč

začátek v
14,210 Kč

začátek v
17,259 Kč

začátek v
18,715 Kč
school
photos

Foto

  • Třída pro jednotlivce v iMandarin Language Training Institute 1/4
  • Vchod do iMandarin Language Training Institute 2/4
  • Běžná třída v iMandarin Language Training Institute 3/4
  • Vnitřní chodba v iMandarin Language Training Institute 4/4
visa

Pomoc s vízem

Nemůžeme žádat o víza místo studentů. Přesto, škola Vám může poskytnout všechny potřebné dokumenty, které podpoří Vaši žádost o víza.

Váš průvodní dopis potvrzující přijetí bude doručen na Vaši adresu bezplatně. Pokud si přejete obdržet Vaše dokumenty expresní poštou, při registraci Vám bude naúčtován poplatek ¥ 500.

Lety a přestupy

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Šanghaj based on your budget, schedule and preferences.

Cestovní pojištění

Studujte v zahraničí bez starostí se zdravotním a osobním pojištěním, krytým Language International. Při rezervaci kurzu s námi si můžete zvolit koupi mezinárodního pojištění, které pokryje nejen případně zdravotní výdaje, ale i ztrátu Vašeho osobního majetku. O pojištění si musíte zažádat v předstihu.

Více o našem pojistném plánu »

Číst více...
map

Mapa

No. 1779, Yunshan Road, Shanghai.
Shanghai

China

Lokalita školy

Nachází se v nové čtvrti Pudong, v pohodlné dopravní a obytné zařízení. Je to také nejvíce koncentrovaná oblast, kde se nacházejí zahraniční komerční budovy. Jako jeden z novějších kampusů iMandarin nabízíme celou řadu jedinečných programů, kvalitních studijních zkušeností, prostředí a skvělou atmosféru, která vyhovuje vašim potřebám při učení čínštiny. Program iMandarin pravidelně organizuje kulturní aktivity, jako jsou kaligrafie, taichi, uzlování a kurzy čínské kuchyně, aby mohli studenti zažít čínské umění a životní styl. Věříme, že iMandarin je vaše nejlepší volba, jak se učit čínsky.

questions

Otázky a odpovědi

Máte dotaz? Získejte odpovědi od personálu a předchozích studentů zařízení iMandarin Language Training Institute.

Položit otázku
Zobrazit ceny