ELS Language Centers: New York Manhattan

1855 Broadway, New York, NY 10023, USA
courses

Všechny kurzy

Speciální nabídky

4,525 Kč discount for all courses and accommodations from 12-52 weeks Show details »

ELS Language Centers: New York Manhattan nabízí následující typy kurzů:

začátek v
24,448 Kč

začátek v
25,202 Kč

začátek v
31,487 Kč
school
photos

Foto

  • City of New York City 1/4
  • City of New York City 2/4
  • City of New York City 3/4
  • Studenti ELS Language Centers: New York Manhattan 4/4
housing

Ubytování

ELS navízí širokou škálu možností ubytování včetně:
homestay

Bydlím doma - Jednolužkový pokoj - Snídaně

9,427 Kč
týdenní

Homestay Single-person room - Breakfast only

Věkové rozpětí: Ve věku nejméně 18 let
Místo: Outside the city center of New York City
Typ ubytování: Bydlím doma
Typ pokoje: Jednolužkový pokoj
Jídla: Snídaně (7 jídel za týden)
Dostupnost: leden - prosinec
Den příjezdu: neděle, kdykoliv
Den odjezdu: sobota, kdykoliv
9,427 Kč
Our homestays are located in trendy neighborhoods of Queens, Brooklyn, and Staten Island. Hosts will provide continental breakfast and other meals can be purchased in local delicatessens and restaurants. Homestays are conveniently located within walking distance to area subway and bus stations providing easy access to ELS Manhattan.
visa

Pomoc s vízem

Nemůžeme žádat o víza místo studentů. Přesto, škola Vám může poskytnout všechny potřebné dokumenty, které podpoří Vaši žádost o víza.

Pokud studujete v USA více než 18 hodin týdně, obdržíte I-20, které předáte ambasádě USA spolu s Vaší žádostí o studentské vízum F1. I-20 nese SEVIS číslo. Studenti, kteří chtějí žádat o studentské vízum musí před pohovorem na ambasádě USA nebo konzulátu online zaplatit SEVIS poplatek.

Vaše I-20 Vám bude doručeno na poštovní adresu zdarma. Pokud si přejete dokumenty doručit expresní poštou, bude Vám při registraci naúčtován poplatek $110.

Prosím, mějte na paměti, že zákon USA stanovuje, že I-20 může být vydán pouze studentům, kteří chtějí absolvovat kurz angličtiny na plný úvazek. Zákony USA nepovolují studentům s vízem F1 pracovat během studia. Pokud studujete méně než 18 hodin týdně, musíte si sami zažádat o návštěvnické vízum (B1/B2).

Více o získání studentského víza pro USA »

Lety a přestupy

Nejblíže školy je letiště John F Kennedy International Airport (JFK).

Škola nabízí služby vyzvednutí z letiště. Pokud si přejete této služby využít, pošlete nám podrobnosti o Vašem letu a čas a datum přistání. Cena jednosměrného převozu z John F Kennedy International Airport je $160. Vyzvednutí z letiště je nutné si zarezervovat v předstihu.

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to New York City based on your budget, schedule and preferences.

Cestovní pojištění

Studujte v zahraničí bez starostí se zdravotním a osobním pojištěním, krytým Language International. Při rezervaci kurzu s námi si můžete zvolit koupi mezinárodního pojištění, které pokryje nejen případně zdravotní výdaje, ale i ztrátu Vašeho osobního majetku. O pojištění si musíte zažádat v předstihu.

Více o našem pojistném plánu »

Číst více...
map

Mapa

1855 Broadway
New York
NY 10023
USA

Lokalita školy

Škola se nachází v městském areálu univerzity Adelphi v moderní administrativní budově na Manhattanu, ELS / Manhattan hraničí s Tribeca a trendy nákupní čtvrtí Soho. Nachází se jen pár bloků od Čínské čtvrti a Greenwich Village, ELS nabízí studentům různé kulturní vyžití jako je světové umění, divadlo, zábava, restaurace a nakupování. Kulturní bohatství a kreativitu lze zažít pouze v největším americkém městě.

Místní atrakce

New York City je plný světových kulturních a historických zajímavostí, nákupů, restauracé a nočního života.
Víkendové výlety do Philadelphie, Bostonu, Washingtonu D.C., Kanady.
Hory a pláže jsou v dosahu na víkendové nebo jednodenní výlety.

Místní doprava

New York City má vynikající metro, vlakové a autobusové systémy. Hlavní metro se, nachází těsně pod budovou, v které sídlí ELS a vezme studenty do většiny oblastí města. Studenti získají bezplatné metro a autobusové mapy. Cena jízdného metrem / autobusem činí 2,50 USD za cestu.

7 denní neomezené metro karty jsou za $ 29, ale většina studentů využívá pohodlné 30-denní neomezené karty za 104 dolarů na metru a městské autobusy.

questions

Otázky a odpovědi

Máte dotaz? Získejte odpovědi od personálu a předchozích studentů zařízení ELS Language Centers: New York Manhattan.

Položit otázku

"Can a student enrol on a course but organise their own accommodation?"

Dyan Test, studenti od USA
Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Yes this is possible.

Bylo to užitečné? Ano

"Can a student have homestay B&B instead of the standard package of accommodation with half-board?"

Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Unfortunately the homestay packages are non-negotiable.

Bylo to užitečné? Ano
Zobrazit ceny