D&R Native English

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana, Santiago, Chile
courses

Kurzy

Anglicky
school
have-questions

Máte dotaz?

Vyžádat si informace
owner

Jste přidruženi k D&R Native English?

Jste-li vlastníkem nebo správcem D&R Native English, zaregistrujte si bezplatné nástroje pro vylepšení profilu, získejte nové recenze a odpovídejte recenzentům.

Manage my school profile »
photos

Foto

  • D&R Native English 1/3
  • D&R Native English 2/3
  • D&R Native English 3/3
map

Mapa

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana
Santiago

Chile

Lokalita školy

D&R Native English je anglická jazyková škola v Santiagu v Chile. Škola nabízí kurzy anglického jazyka pro studenty, kteří si chtějí zdokonalit své mluvení, psaní a čtení v angličtině.
 
V rodné angličtině máme britsko-chilskou identitu, protože máme osobní spojení s kulturami i jazyky. To nám umožnilo navázat důvěryhodný a úzký vztah s našimi studenty, což nám umožňuje nabízet konkrétní řešení a odpovědi.

Rozhodli jsme se vytvořit „rodnou angličtinu“ po 10 letech výuky v různých společnostech a institucích, jako jsou AFP Habitat, Universidad Adolfo Ibañez, D & S / Walmart Chile, Emasa / Bosch, IMS Chile, Metso Chile, Deutsche Bank a Banco de Chile. Naším hlavním cílem je nabídnout stejnou úroveň široké veřejnosti, ale v méně formální atmosféře, která nám dává větší svobodu při oslovování různých témat a témat. V naší roli učitelů a režisérů v „rodné angličtině“ chceme vytvořit pouto důvěry se studenty tím, že budeme přímo spolupracovat s každým z nich a slibujeme jim seriózní a profesionální službu.

questions

Otázky a odpovědi

Máte dotaz? Získejte odpovědi od personálu a předchozích studentů zařízení D&R Native English.

Položit otázku