Amistad Abroad

Amistad Abroad, Jacó, Puntarenas, Costa Rica
courses

Všechny kurzy

Amistad Abroad nabízí následující typy kurzů:

začátek v
13,223 Kč
school
photos

Foto

  • Amistad Abroad 1/6
  • Amistad Abroad 2/6
  • Amistad Abroad 3/6
  • Amistad Abroad 4/6
  • Amistad Abroad 5/6
  • Amistad Abroad 6/6
visa

Pomoc s vízem

Nemůžeme žádat o víza místo studentů. Přesto, škola Vám může poskytnout všechny potřebné dokumenty, které podpoří Vaši žádost o víza.

Přijímací dokumenty Vám budou zaslány na Vaši poštovní adresu obyčejnou poštou zdarma.

Lety a přestupy

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Jaco based on your budget, schedule and preferences.

Cestovní pojištění

Studujte v zahraničí bez starostí se zdravotním a osobním pojištěním, krytým Language International. Při rezervaci kurzu s námi si můžete zvolit koupi mezinárodního pojištění, které pokryje nejen případně zdravotní výdaje, ale i ztrátu Vašeho osobního majetku. O pojištění si musíte zažádat v předstihu.

Více o našem pojistném plánu »

Číst více...
map

Mapa

Amistad Abroad
Jacó
Puntarenas
Costa Rica

Lokalita školy

Nacházíme se na krásném místě sestávajícím z 5 hektarů v Heredii. Místo má šest pohodlně propojených budov, ve kterých je umístěno 10 učeben, administrativní kanceláře a spousta prostoru pro studium a odpočinek. Soukromá rezervace Porrosati je americko-kostarická soukromá přírodní rezervace a španělský institut v Santa Barbara v Heredii, pouhých 5 minut od historického města Barva.

Klidná a krásná lokalita Porrosati poskytuje neomezené možnosti pro španělské učení, studium přírody, výzkum a určitou relaxaci. Eko-cestovatelé, cestovatelé z přírodních věd, skupiny studentů, pozorovatelé ptáků a zemědělští studenti budou potěšeni rozmanitostí flóry a fauny a aktivit, které nabízíme. Areál zahrnuje také asi 50 různých druhů původních stromů a rostlin, více než 80 druhů ptáků a velkou řeku hraničící s majetkem. Soukromá rezervace, ve které se ústav nachází, je jedinečným přírodním zdrojem, který byl vyvinut jako rustikální vzdělávací laboratoř. Věříme, že podnikání, rozvoj a ochrana musí spolupracovat, proto pracujeme v rámci politiky respektování přírody.

Všichni účastníci Amistadu budou ve svém boji podporovat přírodu. Tento ekologický přístup, který je součástí Amistadovy filozofie, je v souladu s fyzickým prostředím našeho institutu. Účastníci Amistadu jsou od založení našeho institutu součástí mnoha environmentálních projektů.
Koncept jazykové instituce, jejímž cílem je přizpůsobit a povzbudit prospěšné vztahy lidí se zvířaty a přírodou, je jedinečný. Ukázka toho, jak mohou být instituce budovány, aby lidé žili v harmonii s přírodou a zvířaty, je důležitá pro každého, kdo se stará o Zemi a všechna stvoření, která podporuje. Toto byla původní vize Amistad Institute, která začala proces vývoje Porrosati Private Refuge.

Amistadův institut identifikoval potřebu porozumět, podporovat a integrovat interakce mezi lidmi, zvířaty a přírodním prostředím, aby se staly přirozenou součástí našich institucí; čímž se zlepší lidské zdraví a posílí se důvod pro zachování přirozeného prostředí při otevírání našeho kampusu jiným než lidským druhům.

questions

Otázky a odpovědi

Máte dotaz? Získejte odpovědi od personálu a předchozích studentů zařízení Amistad Abroad.

Položit otázku
Zobrazit ceny