Nejlepší jazykové školy v Lindau v roce 2024 (od 3,519 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Lindau

Dialoge – Bodensee Sprachschule GmbH

Učitelé jsou motivováni učit se, a proto máte chuť na lekce. Moje hostitelská rodina byla laskavá a dobře vařila. Školní aktivity jsou zajímavé, i když v tomto malém městě není moc co dělat. Ale příroda a krajina jsou moc krásné. more

Dialoge – Bodensee Sprachschule GmbH

Škola je opravdu pěkná a třídy byly dobře vybavené a prostorné. Učitelé byli velmi přátelští, byli vždy připraveni pomoci a osobní byl také milý. Lekce byly skvělé a opravdu mě to bavilo, ale někdy, když jsem měl lekci mluvení, hráli jsme hry a byly... more


Německy TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu německy hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy němčiny

Všeobecné kurzy němčiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech němčiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy němčiny pro juniory

Kurzy němčiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat německy během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Příprava na zkoušky

Přípravné kurzy ke zkouškám němčiny

Přípravné kurzy na zkoušky z němčiny jsou určeny studentům, kteří se chtějí připravit na zkoušky znalosti němčiny, aby tak zlepšili své možnosti uplatnění na trhu práce nebo byli přijati ke studiu na univerzitě.

Studium a práce

Programy studia němčiny work and study

Programy Work-Study jsou určeny dospělým, kteří se chtějí naučit německy a zároveň získat odborné pracovní zkušenosti.