2 nejlepší jazykové školy v Kobe v roce 2024 (od 11,713 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Kobe

Lexis Japan

Lexis má skvělé umístění v Kobe. Třídy používají text určený pro konverzační a řečové vzorce. Učitelé dělají vše pro to, aby studenti používali to, co je v lekci. Tento přístup pokrývá každý krok, který by student měl vědět. Pokud se zavěsíte do... more

Lexis Japan

Učitelé byli milí, místo bylo velmi pohodlné s různými vlakovými stanicemi, místy pro pití a jídlo, ubytování bylo dobré, hodiny byly zábavné a aktivity byly také zábavné. more


Japonsky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu japonsky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy japonštiny

Všeobecné kurzy japonštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech japonštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy japonštiny pro juniory

Kurzy japonštiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat japonsky během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Příprava na zkoušky

Přípravné kurzy ke zkouškám japonštiny

Přípravné kurzy na zkoušky z japonštiny jsou určeny studentům, kteří se chtějí připravit na zkoušky znalosti japonštiny, aby tak zlepšili své možnosti uplatnění na trhu práce nebo byli přijati ke studiu na univerzitě.