Nejlepší jazykové školy ve Vichy v roce 2024 (od 12,804 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy ve Vichy

CAVILAM - Alliance Française

Nejméně užitečný kurz byl můj ateliér, ale to může být tím, že jsem nebyl na správné úrovni a byl trochu neuspořádaný. Bydlení, aktivity, umístění a učitelé byli na stejné úrovni. I když se zdálo, že kurzy byly velmi zaměřeny na DELF, což trochu... more

CAVILAM - Alliance Française

Vzdělávací program je ve všech směrech naprosto fantastický. Učitelé byli vynikající, personál přátelský a ochotný a zařízení bylo skvělé. Jedná se o velký program zejména v létě a jsou dobří v hodnocení a umístění studentů na odpovídající úroveň.... more


Francouzky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu francouzky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy francouzštiny

Všeobecné kurzy francouzštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech francouzštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy francouzštiny pro juniory

Kurzy francouzštiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat francouzky během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Obchodní

Kurzy obchodní francouzštiny

Individuální kurzy obchodní francouzštiny jsou určeny manažerům a profesionálům, kteří se chtějí naučit francouzky co nejrychleji při lekcích šitých na míru a se soukromým učitelem francouzštiny.

Profesionální

Profesní kurzy francouzštiny

Profesní kurzy francouzštiny jsou určeny odborníkům, kteří se chtějí učit francouzky pro určitou oblast, jako je např. podnikání, medicína, právo, letecký průmysl nebo hotelnictví.