4 nejlepší jazykové školy v Québecu v roce 2024 (od 4,979 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Québecu

Edu-inter

Čekal jsem, že sem přijdu a budu se dobře bavit a co ne, ale přišlo mi to opravdu normální a nudná v podstatě normální škola. Nic k zapamatování nebo k držení. Řekli, že budou aktivity, ale musíte za ně zaplatit. Vše je závislé na penězích a kurz je... more

Edu-inter

Škola je pěkná, hodiny jsem absolvovala od poloviny října do poloviny prosince. Učitelé: Zjistil jsem, že někteří učitelé jsou mnohem lepší než jiní, zvláště jeden učitel, Sonia byla opravdu špatná, pouze čte knihu a uvádí příklady z knihy a... more


Francouzky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu francouzky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy francouzštiny

Všeobecné kurzy francouzštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech francouzštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy francouzštiny pro juniory

Kurzy francouzštiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat francouzky během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Pro učitele

Kurzy pro učitele francouzštiny

Kurzy francouzštiny pro učitele jsou určeny učitelům, kteří mají zájem o výuku francouzštiny v zahraničí. Na celém světě je v téměř všech zemích obrovská poptávka a mnoho pracovních příležitostí pro kvalifikované učitele francouzštiny.

Studium a práce

Programy studia francouzštiny work and study

Programy Work-Study jsou určeny dospělým, kteří se chtějí naučit francouzky a zároveň získat odborné pracovní zkušenosti.

Speciální

Specializované kurzy francouzštiny

Specializované kurzy francouzštiny jsou určeny těm, kteří se chtějí učit francouzky a účastnit se aktivit, jako je sport, umění, gastronomie a další.