3 nejlepší jazykové školy v Tunisu v roce 2024 (od 596 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Tunisu

Inlingua Tunis

Je to skvělé prostředí pro učení francouzštiny. Začínal jsem s naprosto nulovou znalostí francouzštiny a nyní rozumím konverzacím. Učitel učí opatrně a pomalu, takže jsem se klidně mohl zařadit do třídy, i když jsem vůbec nerozuměl. Také se chci... more

Smart Business & Consulting

Tunis je jedním z nejhistoričtějších, nejbohatších a nejvlivnějších měst v Tunisku. Unikátní město, které si zamilujete hned při první návštěvě. Vaše vnitřní kultura plná historických památek, muzeí, sportovních fanoušků a živých tržišť čeká na... more


Aransky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu aransky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy arabštiny

Všeobecné kurzy arabštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech arabštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy arabštiny pro juniory

Kurzy arabštiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat aransky během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Obchodní

Kurzy obchodní arabštiny

Individuální kurzy obchodní arabštiny jsou určeny manažerům a profesionálům, kteří se chtějí naučit aransky co nejrychleji při lekcích šitých na míru a se soukromým učitelem arabštiny.

Speciální

Specializované kurzy arabštiny

Specializované kurzy arabštiny jsou určeny těm, kteří se chtějí učit aransky a účastnit se aktivit, jako je sport, umění, gastronomie a další.