3 nejlepší jazykové školy ve Vídni v roce 2024 (od 8,265 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy ve Vídni

ActiLingua Academy

Zúčastnila jsem se také intenzivního kurzu po dobu dvou týdnů. Lekce standardních kurzů byly dobré, ale intenzivní kurz v prvním týdnu mi nepřišel nejužitečnější. Druhý týden jsme měli jiného učitele na intenzivní kurz a ten byl dost špatný, vůbec... more

ActiLingua Academy

Třídy byly docela dobré, i učitelé. Škola byla 30 minut od domu, to byl trochu problém, ale ok. Od školních aktivit jsem očekával mnohem více. Mnohem víc než *noční procházka*. To bylo trochu zklamání. V mém domě uklízečky ukradly nějaké moje věci a... more


Anglicky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu anglicky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy angličtiny

Všeobecné kurzy angličtiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech angličtiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Obchodní

Kurzy obchodní angličtiny

Individuální kurzy obchodní angličtiny jsou určeny manažerům a profesionálům, kteří se chtějí naučit anglicky co nejrychleji při lekcích šitých na míru a se soukromým učitelem angličtiny.

Profesionální

Profesní kurzy angličtiny

Profesní kurzy angličtiny jsou určeny odborníkům, kteří se chtějí učit anglicky pro určitou oblast, jako je např. podnikání, medicína, právo, letecký průmysl nebo hotelnictví.