2 nejlepší jazykové školy v Prestonu v roce 2024 (od 3,618 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Prestonu

Preston Academy of English

Preston Academy of English je moje oblíbená anglická škola, protože jsem kdysi studoval na anglických školách po celém světě. učitelé jsou profesionální, kurzy jsou vhodné pro každou úroveň, město je klidné a ve středu Spojeného království, což... more

Preston Academy of English

moje zkušenost byla úžasná. Všichni učitelé byli zdvořilí a vždy se mi snažili pomoci. Hlava byla velmi starostlivá a vždy se postarala o to, aby byl každý student šťastný. Poloha byla také užitečná. Rád jsem si tam zlepšil angličtinu. more


Anglicky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu anglicky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy angličtiny

Všeobecné kurzy angličtiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech angličtiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy angličtiny pro juniory

Kurzy angličtiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat anglicky během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Příprava na zkoušky

Přípravné kurzy ke zkouškám angličtiny

Přípravné kurzy na zkoušky z angličtiny jsou určeny studentům, kteří se chtějí připravit na zkoušky znalosti angličtiny, aby tak zlepšili své možnosti uplatnění na trhu práce nebo byli přijati ke studiu na univerzitě.