3 nejlepší jazykové školy v Chania v roce 2024 (od 676 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Chania

Hellenic Language School Alexander the Great

Nevěděl jsem, co mohu očekávat. Myslel jsem, že nejnižší úroveň by byla praktičtější. Více mluvení a čtení jednoduché řečtiny. Toto bude pravděpodobně můj jediný kurz řečtiny. V této fázi jsem nepotřeboval mnoho gramatiky. Více slov a praktické... more

Hellenic Language School Alexander the Great

Měl jsem rád všechny učitele, zvláště toho mého, který byl opravdu velmi ambiciózní a kompetentní. Líbilo se mi místo, protože bylo snadno dostupné z mého ubytování. Líbila se mi přátelská atmosféra ve škole i na mém ubytování, i když jsem... more


Řecky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu řecky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy řečtiny

Všeobecné kurzy řečtiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech řečtiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy řečtiny pro juniory

Kurzy řečtiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat řecky během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Profesionální

Profesní kurzy řečtiny

Profesní kurzy řečtiny jsou určeny odborníkům, kteří se chtějí učit řecky pro určitou oblast, jako je např. podnikání, medicína, právo, letecký průmysl nebo hotelnictví.

Speciální

Specializované kurzy řečtiny

Specializované kurzy řečtiny jsou určeny těm, kteří se chtějí učit řecky a účastnit se aktivit, jako je sport, umění, gastronomie a další.