Exeter IP International Projects

Birks Grange Village, New North Road, Exeter, England EX4 4 PQ, UK
courses

Všechny kurzy

Exeter IP International Projects nabízí následující typy kurzů:

začátek v
24,603 Kč

začátek v
25,330 Kč

začátek v
27,006 Kč

začátek v
27,670 Kč

začátek v
28,271 Kč

začátek v
30,674 Kč
school
photos

Foto

  • City of Exeter 1/17
  • City of Exeter 2/17
  • Studenti Exeter IP International Projects 3/17
  • Společné prostory v Exeter IP International Projects 4/17
  • Studentská ubytování, nabízená Exeter IP International Projects 5/17
  • Studentská ubytování, nabízená Exeter IP International Projects 6/17
  • Studentská ubytování, nabízená Exeter IP International Projects 7/17
  • Studenti Exeter IP International Projects 8/17
  • Classes at Exeter IP International Projects 9/17
  • Běžná třída v Exeter IP International Projects 10/17
  • Budova Exeter IP International Projects 11/17
  • Společné prostory v Exeter IP International Projects 12/17
  • Společné prostory v Exeter IP International Projects 13/17
  • Jiné 14/17
  • Učitelé a zaměstnanci Exeter IP International Projects 15/17
  • City of Exeter 16/17
  • Studentská ubytování, nabízená Exeter IP International Projects 17/17
housing

Ubytování

IP Exeter navízí širokou škálu možností ubytování včetně:
student-residence

Studentské ubytování - Jednolužkový pokoj - Snídaně, obědy a večeře

23,686 Kč
týdenní

Student residence (on-campus) - Single-person standard room - Breakfast, lunch, and dinner

Věkové rozpětí: 10 - 17 let
Typ ubytování: Studentské ubytování (v areálu kampusu)
Typ pokoje: Jednolužkový pokoj
Jídla: Snídaně, obědy a večeře (21 jídel za týden)
zařízení: Prádelna, bezdrátové připojení k internetu, a dohledem 24/7
Vzdálenost do školy: 5 - 10 minut walkem
Dostupnost: 30 čen 2024 - 10 srp 2024
Den příjezdu: neděle, po 12:00
Den odjezdu: sobota, před 09:00
23,686 Kč
Residence

Live and socialise with your fellow students from many different countries on campus! We use several residential houses at Birks Grange on the Streatham campus. You can either stay in standard single rooms with shared toilet and shower facilities as well as in en-suite single rooms. A safe is not available in the residence, but you will get a key/key card to lock your room. Also our supervisors live in the Residence and are available for any inquiries. On campus public payphones and a launderette with coin-operated washing and drying machines help to ensure that your stay is comfortable.
You'll get full board accommodation that includes breakfast, warm lunch and dinner. All meals are taken in the self-service school refectory. We cater for vegetarians and special diets e.g. gluten free, lactose free and halal. Please advise at least 14 days prior arrival about any special diet.

Studentské ubytování - Jednolužkový pokoj - Snídaně, obědy a večeře

26,057 Kč
týdenní

Student residence (on-campus) - Single-person en-suite room - Breakfast, lunch, and dinner

Věkové rozpětí: 10 - 17 let
Typ ubytování: Studentské ubytování (v areálu kampusu)
Typ pokoje: Jednolužkový pokoj
Jídla: Snídaně, obědy a večeře (21 jídel za týden)
zařízení: Vlastní koupelna, prádelna, bezdrátové připojení k internetu, a dohledem 24/7
Vzdálenost do školy: 5 - 10 minut walkem
Dostupnost: 30 čen 2024 - 10 srp 2024
Den příjezdu: neděle, po 12:00
Den odjezdu: sobota, před 09:00
26,057 Kč
Residence

Live and socialise with your fellow students from many different countries on campus!

We use several residential houses at Birks Grange on the Streatham campus. You can either stay in standard single rooms with shared toilet and shower facilities as well as in en-suite single rooms. A safe is not available in the residence, but you will get a key/key card to lock your room.

Also our supervisors live in the Residence and are available for any inquiries. On campus public payphones and a launderette with coin-operated washing and drying machines help to ensure that your stay is comfortable.

You'll get full board accommodation that includes breakfast, warm lunch and dinner. All meals are taken in the self-service school refectory. We cater for vegetarians and special diets e.g. gluten free, lactose free and halal. Please advise at least 14 days prior arrival about any special diet.
visa

Pomoc s vízem

Nemůžeme žádat o víza místo studentů. Přesto, škola Vám může poskytnout všechny potřebné dokumenty, které podpoří Vaši žádost o víza.

Pokud studujete ve Velké Británii déle, než 11 měsíců, obdržíte tzv. Confirmation of Acceptance for Studies (CAS), které potvrzuje Vaše přijetí coby studenta. Toto číslo musíte doložit na ambasádě Velké Británie spolu s Vaší žádostí o vízum. Studenti, kteří si úspěšně rezervovali jazykový kurz a zaplatili řádně všechny poplatky obdrží CAS od IP Exeter. Prosím, berte na vědomí, že zákony Velké Británieumožňují získat CAS pouze studentům, kteří mají zarezervované studium na delší dobu než 11 měsíců.

Pokud studujete ve Velké Británii 11 měsíců nebo méně, musíte si zažádat o zvláštní návštěvnické vízum, jménem Student Visitor Visa. Jako návštěvník - student nebudete mít možnost při studiu pracovat nebo mít brigádu. Plánujete-li studovat ve Velké Británii 11 měsíců a méně, přijímací dokumenty Vám budou zaslány na Vaši poštovní adresu zdarma. Pokud si přejete obdržet dokumenty expresní poštou, bude po vás při registraci vyžadován poplatek £ 65.

Více o vízech pro Velkou Británii »

Lety a přestupy

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Exeter based on your budget, schedule and preferences.

Cestovní pojištění

Studujte v zahraničí bez starostí se zdravotním a osobním pojištěním, krytým Language International. Při rezervaci kurzu s námi si můžete zvolit koupi mezinárodního pojištění, které pokryje nejen případně zdravotní výdaje, ale i ztrátu Vašeho osobního majetku. O pojištění si musíte zažádat v předstihu.

Více o našem pojistném plánu »

Číst více...
map

Mapa

Birks Grange Village, New North Road
Exeter
England EX4 4 PQ
UK

Lokalita školy

Chcete vědět, jaký je život anglických studentů? Přemýšlíte o studiu ve Velké Británii? V tomto případě je Exeter tím pravým místem!

University of Exeter má krásný kampus a byla pojmenována jako The Times a The Sunday Times Sports University roku 2015-16. Můžete se rozhodnout, zda se chcete připojit k vzrušujícímu programu sestavenému mezinárodními supervizory nebo si užít skvělých nákupních možností v centru města.

Město Exeter je hlavním městem krásného Devonu a nabízí ideální polohu pro vzrušující a nezapomenutelný pobyt. Nachází se v blízkosti drsné krásy národního parku Dartmoor a písečných pláží jižního Devonu. Samotné město nabízí spoustu obchodů, kaváren, místních potravinových spojů, ale také známé restaurace rychlého občerstvení v historickém centru města a jeho okolí, kterému dominuje velkolepá katedrála Exeter z 13. století.

Užijte si fascinující kombinaci moderního života se smyslem pro minulost!

Během svého anglického letního kurzu se seznámíte s přáteli z mnoha dalších zemí - v létě 2018 jsme měli 250 studentů během týdnů špiček z více než 11 různých zemí.

Areál

Nachází se na severu města, pouhých 20 minut chůze od centra města, - kampus Streatham na Exeterské univerzitě - je atraktivní univerzitní kampus s výhledem na historické město Exeter. Krásný areál areálu obsahuje 350 hektarů lesů, jezer a parků. Obytné domy, refektář a učebny pro váš letní kurz angličtiny jsou umístěny v areálu. V centru kampusu je také IP Ocean Lounge, kde se můžete setkat s přáteli z celého světa a kde se odehrává většina našich aktivit. IP Fruit 'n' Fit ​​- Corner vám nabízí vodu, čaj a ovoce po celý den. Jednou týdně nabízíme venkovní bazén pro bazénové párty.

Speciální zábavný den: Volitelná další exkurze do aquaparku Splashdown v Paigntonu v neděli.

questions

Otázky a odpovědi

Máte dotaz? Získejte odpovědi od personálu a předchozích studentů zařízení Exeter IP International Projects.

Položit otázku
Zobrazit ceny