IH InTuition Languages: Ireland - Dublin Area

Dublin, Dublin, Ireland
courses

Všechny kurzy

IH InTuition Languages: Ireland - Dublin Area nabízí následující typy kurzů:

začátek v
37,222 Kč

začátek v
41,282 Kč

začátek v
45,343 Kč

začátek v
49,403 Kč
school
photos

Foto

  • IH InTuition Languages: Ireland - Dublin Area 1/2
  • IH InTuition Languages: Ireland - Dublin Area 2/2
housing

Ubytování

IH InTuition Languages navízí širokou škálu možností ubytování včetně:
homestay

Bydlím doma - Jednolužkový pokoj - Snídaně, obědy a večeře

Nedá se použít
týdenní

Full-board accommodation in your teacher's home

Místo: Your teacher's home
Typ ubytování: Bydlím doma
Typ pokoje: Jednolužkový pokoj
Jídla: Snídaně, obědy a večeře (21 jídel za týden)
Dostupnost: leden - prosinec
Den příjezdu: neděle, kdykoliv
Den odjezdu: sobota, kdykoliv
Nedá se použít
All IH InTuition Languages students live and study in their teacher's home. Our host tutors are selected not only for their teacher skills and experience, but also their hospitality, welcoming attitude and comfortable homes.
visa

Pomoc s vízem

Nemůžeme žádat o víza místo studentů.

Lety a přestupy

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Dublin based on your budget, schedule and preferences.

Cestovní pojištění

Studujte v zahraničí bez starostí se zdravotním a osobním pojištěním, krytým Language International. Při rezervaci kurzu s námi si můžete zvolit koupi mezinárodního pojištění, které pokryje nejen případně zdravotní výdaje, ale i ztrátu Vašeho osobního majetku. O pojištění si musíte zažádat v předstihu.

Více o našem pojistném plánu »

Číst více...
map

Mapa

Dublin
Dublin

Ireland

Lokalita školy

IH InTuition Languages ​​je lídrem na trhu v oblasti výuky jazyků doma - kde studenti žijí a studují jeden na druhého v úplném ponoření do domu svého učitele. Kurzy jsou přizpůsobeny individuálním požadavkům každého studenta a akademickým požadavkům - od obecné angličtiny po přípravu na zkoušku a obchodní a profesionální kurzy jsou naše programy zcela přizpůsobeny potřebám každého studenta. Zrychlený pokrok je zaručen v prostředí jeden na jednoho a úplné ponoření, a to i mimo formální třídy.

Se sítí více než 600 učitelů po celé Velké Británii, Irsku, Maltě, USA, Kanadě, Austrálii, Francii, Španělsku, Německu a Itálii jsme schopni nabídnout co nejširší škálu jazykových zkušeností a dobrodružství.

Společnost IH InTuition Languages ​​byla založena v roce 1990 a je hrdým členem mezinárodní organizace House House World Organization, jedné z předních světových organizací pro výuku jazyků. Jsme British Council akreditováni pro výuku kurzů domácí výuky ve Velké Británii - první organizace, která získala tuto akreditaci.

questions

Otázky a odpovědi

Máte dotaz? Získejte odpovědi od personálu a předchozích studentů zařízení IH InTuition Languages: Ireland - Dublin Area.

Položit otázku
Zobrazit ceny