Nejlepší jazykové školy v Puerto Vallarta v roce 2024 (od 8,760 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Puerto Vallarta

Spanish Experience Center

Skvělý zážitek! Byl jsem ohromen, kolik jsem se naučil za pouhé dva týdny. Tři hodiny vyučování denně uběhly a druhý týden jsem se ani neobtěžoval opustit místnost na přestávky. Ve třídě jsme měli jen čtyři studenty a všichni jsme měli dostatek... more

Spanish Experience Center

Je mi 13 let a v červenci 2021 jsem absolvoval 4 týdny programu pro náctileté. Přijela se mnou moje rodina, takže jsem ubytovací zařízení nevyužil. Když jsem poprvé přišel do Španělského zážitkového centra, byl jsem opravdu nervózní, ale... more


Španělsky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu španělsky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy španělštiny

Všeobecné kurzy španělštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech španělštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Junior

Kurzy španělštiny pro juniory

Kurzy španělštiny pro juniory jsou ideální pro děti od 4 do 12 let a pro teenagery od 13 do 18, kteří chtějí studovat španělsky během léta. 4 - 8 týdenní kurzy k dispozici o prázdninách (od júna do augusta).

Profesionální

Profesní kurzy španělštiny

Profesní kurzy španělštiny jsou určeny odborníkům, kteří se chtějí učit španělsky pro určitou oblast, jako je např. podnikání, medicína, právo, letecký průmysl nebo hotelnictví.