3 nejlepší jazykové školy v Kyjevě v roce 2024 (od 2,707 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Kyjevě

ECHO Eastern Europe Russian & Ukrainian language School

Velmi dobrý učitel, který přizpůsobené svou výuku na mé potřeby.Škola se nachází v centru Kyjeva, v velmi půvabné (s krásné staré budovy). Dobré vybavení.Nevzal jsem žádnou činnost, protože není k dispozici v odpoledních hodinách. Tudíž nemohu říci... more

NovaMova International Language School

Byl jsem součástí programu NovaMova 9 týdnů. V té době jsem měl 2 různé učitele skupinových lekcí a 4 různé učitele jednotlivých lekcí, z nichž všichni byli výborní, dobře vyškolení a celkem dobře znali své osnovy i práci. Měli také velmi odlišné... more


Rusky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu rusky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy ruštiny

Všeobecné kurzy ruštiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech ruštiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Příprava na zkoušky

Přípravné kurzy ke zkouškám ruštiny

Přípravné kurzy na zkoušky z ruštiny jsou určeny studentům, kteří se chtějí připravit na zkoušky znalosti ruštiny, aby tak zlepšili své možnosti uplatnění na trhu práce nebo byli přijati ke studiu na univerzitě.

Obchodní

Kurzy obchodní ruštiny

Individuální kurzy obchodní ruštiny jsou určeny manažerům a profesionálům, kteří se chtějí naučit rusky co nejrychleji při lekcích šitých na míru a se soukromým učitelem ruštiny.