6 nejlepších jazykových škol v Aténách v roce 2024 (od 813 Kč)

Nedávno hodnocené jazykové školy v Aténách

Alexandria Institute

Měli jsme krásný čas a učitelé podporovali velmi dobrou komunikaci, jako když mluvíte jazykem. Trochu těžké bylo, že úroveň každého studenta byla velmi odlišná. Pro každého bylo těžké uspokojit potřeby každého studenta. Někdy bylo příliš mnoho... more

Center of Greek Language & Culture Alexander the Great - Athens

Protože jsme byli s dvěma studenty ve třídě jsem mohl mluvit / hodně naučit. Lidé byli velmi přátelští, ubytování bylo dobré, ale přesunou se příští týden. Byl jsem ještě trochu obtížné najít vchod. Byl jsem brzy, první den po prázdninách a dveře. ... more


Řecky TYPY KURZŮ

Jaký typ kurzu řecky hledáte?

Obecné

Všeobecné kurzy řečtiny

Všeobecné kurzy řečtiny jsou určeny dospělým, kteří chtějí zlepšit své mluvení, čtení, psaní a poslech řečtiny. Většina kurzů je pro dospělé od 16 let věku výše. K dispozici jsou kurzy v délce trvání 2 - 48 týdnů. Většina kurzů má 30 lekcí týdně.

Obchodní

Kurzy obchodní řečtiny

Individuální kurzy obchodní řečtiny jsou určeny manažerům a profesionálům, kteří se chtějí naučit řecky co nejrychleji při lekcích šitých na míru a se soukromým učitelem řečtiny.

Studium a práce

Programy studia řečtiny work and study

Programy Work-Study jsou určeny dospělým, kteří se chtějí naučit řecky a zároveň získat odborné pracovní zkušenosti.

Speciální

Specializované kurzy řečtiny

Specializované kurzy řečtiny jsou určeny těm, kteří se chtějí učit řecky a účastnit se aktivit, jako je sport, umění, gastronomie a další.